Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 15. helmikuuta 2010

Jatkoa korteille

Pitsiä.
Paperia, kangasta, kimalleliimaa, tuollaisia leikkitimantteja yms.
Jahas, nämä jäikin väärinpäin. Kukat on kakkupaperista (mikä senkin virallinen nimi on?)
No, mitä pirua? Mielestäni käänsin nämä kuvat jo kertaalleen. Nyt en jaksa enää ottaa uusiksi. Kuivattuja ja prässättyjä kasveja näissä.

Prässättyjä kasveja olen joskus myös laminoinut niin, että kasvi näkyy molemmin puolin läpi. Niistä on tullut musta tosi kivoja. Haluaisin tehdä prässätyistä kasveista myös muistipelin laminoimalla, mutta laittamalla tietysti myös paperia väliin.

"Onnea on toisten antamat pienet, yksinkertaiset lahjat ja yllätykset (esim. mieheni minulle piirtämä kuva tai tekstinpätkä)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!