Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kankaiset servetit


Äitini teki nämä servetit minulle, toiset jouluun ja toiset muuhun juhlavampaan käyttöön. Ja teki muuten itselleenkin ja siskoillenikin. Jokaiselle siis 12 kappaletta... Kyllä siihen työtunti jos toinenkin hurahti. Saimme itse valita tuon kuvion tuohon. Äidillä oli useampia vaihtoehtoja itsellään valmiina. Minusta nämä ovat todella kauniit. Nuo punaisten servettien kankaat on värjätty punaisella värillä, mutta helpompaa olisi tietysti, jos kangas itsessään olisi ollut punaista, niin tarvitsisi pestä käsin. Ja kyllähän nämä servetit menisi myös ruokailutabletteina..

"Onnea on energisyys."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!