Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 20. helmikuuta 2010

Paperista tehtyjä koristeitaTälläiset väsäsin ennen joulua. Olisko ne vaikka lumihiutaleita? Ajattelin kyllä tehdä pation oven ikkunaan pieniä tollaisia värillisestä paperista. Ne voisi olla vaikka kukkia sitten. Ajattelin peittää koko ikkunan niillä ja sitoa ne jollakin tavalla yhteen, kuin verhoksi. Puisen sälekaihtimen ostamista olen siihen suunnitellut ajat sitten, mutta juuri sen kokoista ei ole kaupoissa tullut vastaan ja se ikkuna on vähän orvon näköinen, kun siinä ei ole mitään.

Olen näitä koristeita nähnyt joskus töissä jättikokoisena. Tarkoitus oli kysyä, miten niitä tehdään, mutta jäi sitten aikomukseksi. Onneksi äitini sitten näki tämänkin koristeen teko-ohjeen jossain ja valaisi minua asialla. Tekeminen on tosi yksinkertaista. Paperia vaan leikellään tietyllä tavalla ja teipillä / nitojalla kiinnitetään yhteen.

"Onnea on mielekkäät ja yllättävät puhelinsoitot."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!