Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 25. helmikuuta 2010

Kirppisblogi?!

Yritin eilen koko päivän välillä käydä tätä tekstiä lisäämässä tänne, mutta ei jostain syystä onnistunut. Tuossa pari päivää sitten eksyin jonkun kirppisblogiin. Tämä oli minulle aivan uusi asia. Oikein hauska idea! Saa varmasti kätevästi myytyä omia tuotoksiaan, jos on taitoja. Omista taidoistani en ole nyt niin varma, mutta koska rakastan korttien tekemistä, niin olen monesti miettinyt, että saisikohan niitä jossain myytyä. Siksipä ajattelin nyt kysyä teiltä lukijoilta, että olisiko mitään järkeä tehdä oma kirppisblogi, jossa olisi kuvia tekemistäni postikorteista (ainakin näin alkuun ehkä vain niistä)? Jos jotain kiinnostaisi joku kortti, voisin tilauksesta niitä väsätä enemmänkin. Jemmaan niitä en viitsi tehdä, jos ei kukaan sattuisi ostamaankaan.

Mutta onko tällaiselle idealle mitään menekkiä? Mieheni arveli, että monet tekee niin kuin minä eli käyvät lukemassa toisten blogeja ja ottavat sieltä ideoita, mitä tekevät sitten itse.

Ja mikä olisi sopiva hinta kortille? Mitä sinä olisit valmis maksamaan käsintehdystä kortista?

"Onnea on hyvät elokuvat."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!