Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 27. helmikuuta 2010

Ilmoitustaulu

Omatekoisen ilmoitustaulun saat tehtyä todella helposti ja kätevästi laminoimalla. Itse käytin tuollaista enkeli -kirjoituspaperia, mistä tykkään, ja vain laminoin sen, niin johan oli valmista. Tuo minulla on keittiössä jääkaapin ovessa. Koristeena lisäksi enkeli -magneetti ja alapuolella sinitarralla kiinni kynä, millä voi kirjoittaa. Teksti pyyhkiytyy tosi helposti pois rätillä tai talouspaperilla.

Laminoida voi myös kauniita servettejä ja tehdä niistä vaikka pöytäliinoja tai ruokailutabletteja. Itse olen laminoinut prässättyjä syksyn lehtiä tableteiksi. Jos lehdet leikkaa irti, saa niistä myös kivan mobilen lapsille tai voihan niitä laittaa ikkunaan koristeeksikin.

"Onnea on kauniit, pitkät ripset."
(Tämän olen kirjoittanut joskus teininä, kun tuo meikkauspuoli on alkanut kiinnostaa..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!