Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 18. syyskuuta 2010

Villakeijun kortteiluhaaste #24: syksyn satoa/syystunnelmaa


Tuo lehtikuva on lahjapaperia, jos en ihan väärin muista. Se on liimattu kierrätys-aaltopahvin päälle, joka on liimattu tavan ruskealle kartongille. Tuon aaltopahvin koholla olevan reunuksen olen "värjännyt" kimalleliimalla.


Sisäpuolella kimalleliimalla tehtyjä lehtiä.

"Onnea on "hullut" ideat."

2 kommenttia:

  1. hei. ajastus onnistuu niin, että ennen ku painat "julkaise", niin siinä yläpuolella on julkaisuasetukset. sieltä sitten valitset "ajoitettu" ja laitat päivämäärän ja kellonajan, mitkä haluat. :)

    VastaaPoista
  2. NO nyt pitäisi videon katsominen onnistua, oli väärävideo tusahtanut linkin taakse...Noista kääntjästä ja lippujututa en osaa sanoa jos ne ei toiminut niillä koodeilla..Kannattaa varmista että ottaa varmasti koko koodin ja laitta sen sellaiseen html gadgettin...

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!