Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 9. syyskuuta 2010

P*skarteluhaaste #56: Ruskakuva


Kuvan korttiin olen ottanut muistaakseni jostain todella vanhasta kalenterista. Se on minun mielestä jotenkin hyvin samantuntuinen kuin haasteen insipiraatiokuva, jonka löydät P*skarteluhaasteen sivulta. Kuvan reunoille laitoin kimalleliimaa, jossa on samoja värejä kuin kuvassa. Ruskea kartonki käy minusta korttiin ihan hyvin.


Sisäpuolelta kortti näyttää tältä. Koristuksena kimalleliimalla kartonkiin tehdyt lehdet ja kuviosaksilla leikattu paperin palanen tekstiä varten.

"Onnea on pitsa."

7 kommenttia:

 1. Tämä on kiva, ei ole liikaa hörhellyksiä, ja on tyylikäs näin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maiju! Kovasti ilahdutit minua kommentillasi!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa syksyistä tunnelmaa tässä:)) Tuolta melkein tänään näytti mökillä kun olin puusavotassa--puiden lehtiä tippui koko ajan:))
  Mukavaa viikonloppua, minä ajattelin lähteä Lahteen etsimään itselleni uutta telkkaria!

  VastaaPoista
 4. Hilkka: Kiitos kommentistasi! Meilläpäin ei ole ihan noin syksyiset tunnelmat vielä, mutta syksyn haistaa selvästi ilmasta. Ihanan lämpimiä päiviä on tässä vielä ollut, mutta me ollaan vietetty ne sairaana sisätiloissa.

  VastaaPoista
 5. Kukkien ideoita on tullut keräiltyä vuosien varrella taleen ja monia on tullut itsekkin kehiteltyä...Sitä se teettää kun on hulluna kukkiin ja niiden tekemiseen..:D

  VastaaPoista
 6. Mirja: No se on kiva, että joku on hulluna kukkiin ja me muut saadaan nauttia siitä tuotoksesta!

  Katjuska: Voi kiitos! Kyllä saa tuollaiset kommentit hymyn huulelle!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!