Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Nimetön piirakka


Siskoni tuli perheineen kesällä käymään ja tein todella nopean makean piirakan, mutta en muista ollenkaan, minkä niminen tämä piirakka oli enkä myöskään sitä, mistä otin sen ohjeen. Enkä kyllä ollut kauhean tyytyväinen makuunkaan, joten eipä tästä tämän enempää. ;) Mansikat tietysti on aina hyviä. Ne oli omasta maasta.

"Onnea on se, kun juoksee puhelimen luo sen soidessa ja huutaa: MINÄ!"
(Ai jai, tulipas hyviä muistoja ajasta, jolloin ei kännyköistä tiedetty.)

2 kommenttia:

  1. :D Juuri tällaiset postaukset ovat hauskoja!

    Päivi

    VastaaPoista
  2. Heh! Taisin olla eilen vähän väsynyt, kun sitä kirjoittelin. Minua nauratti ihan älyttömästi ja moneen kertaan. Luin sen Timolle ja se ei ymmärtänyt, mitä järkeä tuollaisen kirjoittamisessa on.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!