Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Leimakuvavaihdon satoa


Järjestin kesällä elämäni ensimmäistä kertaa leimakuvavaihdon. Se tapahtui tuolla Koukussa kortteihin sivustolla, jota olen mainostanut aikaisemminkin. Kuvia tuli paljon. Ennen kuvaamista tein omiksi pinoikseen kaikki samanlaiset leimakuvat eli yhteensä kuvia tuli enemmän kuin mitä kuvissa näkyy.

"Onnea on se, kun ihmiset soittelevat minulle ollessani kipeä."
(Tämä tuntui nuorempana kivalta, kun huomasi olevansa kavereiden ajatuksissa. Nykyisin en välttämättä olisi välttämättä kovin juttutuulella -riippuen tietysti taudin voimakkuudesta.)

3 kommenttia:

  1. Voi että, mitä ihanuuksia olet saanut kasapäin....kuolaa kateellisena :D

    VastaaPoista
  2. Olitkos sä muuten Koukussa kortteihin jäsenenä? Siellähän aina silloin tällöin järjestetään noita leimakuvavaihtoja, jos kiinnostaa. Mäkin järjestin omani sitä kautta.

    VastaaPoista
  3. Olen kyllä jäsen Koukussa kortteihin, mutta en taas muista milloin olen viimeksi kirjautunut katsomaan sinne mitään. Pitääpä ryhdistäytyä :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!