Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tuulihyrrät


Siskoni perheen ollessa kylässä kävimme Peukkulassa, mikä on sellainen lasten seikkailupuisto. Siellä kummityttöni katseli kaupassa tuulihyrriä. Kotiin mentyämme kysyin, haluaisiko hän tehdä sellaisen yhdessä. Ja halusihan hän. Vanhin tyttöni pääsi myös tekemään omaansa.

Leikkasin keltaisesta kartongista neliön, jonka molemmille puolille tytöt maalasivat vesiväreillä. Sen jälkeen leikkasin jokaisesta nurkasta puoleen väliin neliön keskustaa kohti ja kiinnitin joka toisen sakaran nastalla puutikkuun. Tytöt valitsivat itse mieleisensä nastan värin. Tosin nasta tippui helposti, niin myöhemmin mieheni hakkasi nastan tilalle naulan. Hyrristä tuli kivat ja lapset tykkäsivät juosta pihalla niiden kanssa. Mutta olisivat ne voineet pyöriä vähän paremmin. Onko kellään siihen mitään niksiä? Alla vielä lähikuvia. Vasemmalla tyttöni ja oikealla kummilapseni hyrrät.


Kas.. Varvaskin pääsi kuvaan.. :)


"Onnea on järjestyksessä olevat muistiinpanot."

2 kommenttia:

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!