Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ostoksia 2

Tässä lisää näitä ostoksia. Eihän ne kovin kummoisia ole, mutta laitan kuitenkin. Ja ne on eri ostosreissuilta. Päätin vaan yhdistää ne tähän samaan. Paljon ostoksia on varmasti jäänyt kuvaamattakin.


Nämä ostin Espoon Sinellistä kesällä. Se olikin ensimmäinen kerta, kun kävin Sinellissä. Myös glue dotsit on uusi kokemus minulle. Aika paljon olen jo käyttänyt ja olen kyllä tykännyt. Niitäkin tuntuu vaan olevan samalla merkilläkin monia erilaisia, ettei oikein tiedä, mikä käy mihin ja mikä kannattaisi ostaa. Sitten noita kukkia. Se oli kans eka kerta, kun ostin. Sen jälkeen ostin Suomalaisesta kirjakaupasta myös kerran. Ja sitten vielä nuo valmiiksi stanssatut 3d -kuvat. Saahan nähdä, milloin teen ensimmäisen 3d-korttini.


Sinellistä ostin myös nämä kultaiset puolihelmitarrat. Niitä olen käyttänyt aika paljon. Kuvassakin paketti on jo aukaistu.


Toisella kertaa ostin netistä magneettipaperia ja sitten tuota kutistemuovia, vai mikähän sen nimi oli. Siitä voi tehdä vaikka avaimenperiä tai monenlaista muutakin. En ole vielä kokeillut. Ja sitten tuon käsin tehty -leimasimen, minkä esittelinkin jo aikaisemmin. Monet leimasimistani on myös vähän aikaa sitten ostettuja, mutta ne saa olla siellä kaikkien leimasimieni kanssa yhdessä.


Biltemasta ostin ikkunatusseja, jotka ovat olleet jo käytössä. Työstä tulee myöhemmin kuva. Sitten kaksipuolista teippiä rollerissa. Ensin se toimi ihan hyvin, mutta sitten lakkasi toimimasta. Kertokaa nyt hyvät immeiset, mistä saa hyvää, mutta edullista kaksipuolista teippiä rollerissa?? Ja sitten tuo tela, mistä kerroin myös aikaisemmin. Eli jonkin sortin saumaustela, mutta ostin sen kokeiltavaksi, toimisiko se askartelutelana. Vieläkään en ole kokeillut. Ja sitten vielä noita tavallisia kumeja, jotka oli tosi halpoja. Niistä ajattelint tehdä omia leimasimia.


Näitä helmiä ostin Varkaudesta uudesta askartelukaupasta, minkä nimeä en muista. Korujen teko -innostus on minulla kovasti nostanut päätään, mutta yhtään en ole tehnyt. Minua kun kiinnostaa niin valtava määrä asioita, että menee aikaa ennen kuin ehdin aina toiveitani ja ideoitani toteuttaa.


Tämän virkkuukoukkusetin ostin Varkaudesta Tokmannista. Se oli minusta tosi halpa ja hauska. On minulla pari äitini minulle antamaa koukkua, mutta tässä on eri kokoisia kivasti. Virkkaus on myös sellainen juttu, minkä haluaisin oppia uudelleen. Ihan vähän olen jotain kokeillutkin, tosi pientä siis, siitä myöhemmin.

"Onnea on se, että mies passaa, kun itse on kipeä."

3 kommenttia:

 1. Heip.
  Tuo kutistemuovi on ihku materiaali, meilläkin päiväodissa suunniteltiin tehtäväksi siitä avaimenperät iskän päiväksi :o)
  Itse olen tehnyt siitä korujakin, mustasta tosin leimasin tekstileimasimella kullanvärisellä mustella ja rei-itin ja siitä tuli uunin jälkeen ihan kivan kokoinen laukkukoru helmillä somistettuna, tosin jäi johonkin kiinni ja hävisi sen sileän tien :((

  Terkuin lahjan tänään saanut onnellinen mummi-immeinen :o))

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Minkä muotoisia avaimenperiä teille tuli? Ja saanko udella, millaista tekstileimasinta käytit? Olisipa ollut kiva nähdä siitä tehtyjä töitäsi! En ole itse yhtään ideoinut, millaisia avaimenperiä tai mitä muuta siitä tekisi.. Pitää vähän haudutella ajatuksia päässä.

  VastaaPoista
 3. Voi virkkaaminen on kyllä kivaa! En ole aikoihin virkannut mitään, neulonut nyt syksyllä yhden sukan loppuun, yhden pipon ja nyt on sellainen kietaisukaulahuivi menossa, mutta ajattelin, että sen jälkeen olisi kyllä kiva taas virkata jotain!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!