Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 14. joulukuuta 2012

Lasten askartelumatskuvaihto 2

 

Tykkään kovasti askarrella tyttöjeni kanssa (4v ja toinen maaliskuussa 3v), mutta olisi kiva, jos siitä tulisi jotenkin säännöllisempää eikä haittaisi, vaikka tulisi useamminkin askarreltua. Senpä takia minulle tuli idea tästä lasten askartelumatsku -vaihdosta.
 
Tässä vaihdossa jokainen lähettää vuorollaan jokaiselle osallistujalle matskut, joista saa tehtyä jonkun askartelutyön. Se voi olla myös käsitöihin liittyvä. Mukaan liitetään ohjeet, mitä on tarkoitus tehdä ja mielellään myös kuva valmiista työstä (voi olla nopeasti piirrettykin).

Jonkinlaista ikähaarukkaa olisi varmaan viisainta tähän kehitellä. Matskuista pitäisi siis saada koottua valmis työ vaikka 2-5 -vuotiaiden lasten, mutta ei haittaa, jos ohjeissa on sellaisia osia, missä tarvitsee osittain vanhemman apua ja osallistumista.

Tämä vaihto järjestetään, jos tähän tulee yksikin osallistuja meidän tyttöjen lisäksi. Voidaan sopia sitten osallistujien kanssa yhdessä, mikä on matskujen lähetystiheys (esim. viikko, 2 viikkoa, kuukausi). Tämä riippuu toki siitäkin, montako osallistujaa saadaan. Mitä enemmän osallistujia saadaan kokoon, sitä harvemmin tarvitsee yhden ihmisen matskuja lähetellä. Senpä takia tätä vaihtoa saa kernaasti mainostaa!!
 
Tavoitteeni olisi, että tästä tulisi ihan jatkuva vaihto eikä yksittäinen tapaus. Voit joka tapauksessa osallistua vain yhden kierron ajaksi (ja vaikka joskus myöhemmin uudestaan useammankin kertaa) tai sitten tosiaan osallistua jatkuvasti joka kerta uudestaan siihen asti, kun ilmoitat, ettet halua enää.

Osallistua voit jättämällä tämän postauksen kommenttiruutuun osallistujien nimet ja iät. Infoa myös, haluatko osallistua vain yhden kierron ajaksi vai useammaksi. Jätä myös sähköpostiosoitteesi. Laittelen sitten viestiä takaisin osoitteista sun muista!

Osallistujat:

1. Veera 4v.
2. Elina 2 v.
3. Emilia 3v.
4. Emil 3v.


 
Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!