Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Matkalaukku

Tätä en tietenkään ole tehnyt itse. Päivittelin tässä äidilleni, että minusta on erikoista, että joku osaa tehdä itse matkalaukun tuosta vaan. Tämä on ukkini tekemä (äitini isä). Säilytän tässä käsinukkejani ja joskus laukku on mukava ottaa myös töihin rekvisiitaksi.
Laukun kannen sisäpuolella on poltettu yllä oleva teksti. Eli ukkini nimikirjaimet sekä päiväys, milloin laukku on tehty. 1932; ajatella!!!! Kyllä hän tätä laukkua oli reissuillaan kuulemma käyttänyt ihan.Tällaisissa vanhoissa matkalaukuissa on ihana säilöä tavaraa.

"Onnea on hassuttelu."

1 kommentti:

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!