Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Sudenkorento


Säilytätkö sinä mitään kuollutta?! No, minäpä säilytän. Löysin yksi kesä todella kauniin värisen kuolleen sudenkorennon. Ajattelin, että värit säilyisivät. Se oli sellainen kirkkaan turkoosi väriltään. Mutta ei ne värit säilyneet. Jos tiedät, mitä olisin voinut tehdä värien säilyttämiseksi, niin kerrothan? Itse ajattelin jälkikäteen, että olisiko auttanut suihkuttaa korento vaikka hiuslakalla.. En tiedä, olisiko ollut mitään vaikutusta. Joka tapauksessa, halusin säilyttää sudenkorennon, koska rakastan sudenkorentoja (ja merihevosia..). Minusta ne ovat todella kauniita. Ajattelin, että voisin töissä näyttää sitä lapsille vaikka joskus keväällä ja kesän kynnyksellä, kun tutustumme muutenkin kesän merkkeihin ja ötököihin.

"Onnea on viikonloput."

1 kommentti:

  1. Mulla ei ole mitään kokonaisia kuolleita eläimiä, mutta jäniksen käpälä on. Kaveri toi sen mulle kerran, kun oli ampunut jäniksen. Arveli, että minä tarvitsisin sellaista.

    Tässä on neuvoja, jos aiot ensi kesänä löytää kuolleen perhosen säilytettäväksi:
    http://www.perhostutkijainseura.fi/sps_harrastus_preparointi.html

    P

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!