Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 27. maaliskuuta 2010

Nalle Puh kuvat lasten pöytään ja tuoleihin

Ostin joskus aiemmin tälläisen lasten pöytäsetin. Tämän sai suht halvalla, tosin ei ole kovin kummoisen näköinen. Yleensähän lasten pikku pöydät ja tuolit maksaa maltaita. Minä en ollut kuitenkaan valmis maksamaan niin paljon. Niinpä keksin tuunata itse.

Netistä etsin Nalle Puhin kuvan. Tämä kuva oli Nalle Puh -mobilen ohjeessa. Senkin aion joku kerta tehdä. Jäljennyspaperilla (Pelican) tein kuvat huonekaluihin, ettei tarvitse itse ruveta piirtämään. Siitä ei tulisi välttämättä haluttua lopputulosta. Halusin tämän projektin valmiiksi ristiäisiin mennessä, mutta kiire tuli, kun oli kaikkea muutakin hommaa. Niinpä kävi kuten monesti meille käy, että joku sukulainen pääsee hommiin. Monesti mieheni veli tulee ainakin juuri sopivasti käymään, kun pitäisi kantaa uutta astianpesukonetta autosta tai mitä tahansa muuta vastaavaa. Nyt tämä homma suuntautui kaksoissiskolleni. Hän maalasi pari kertaa nuo kuvat. Minä maalasin sitten itse viimeisen kerroksen sekä mustat ääriviivat. Kuvat ovat aika pieniä, mutta piristävät mielestäni mukavasti. Maalit oli jotain ihan tavallisia talomaaleja. Lainasin ne äidiltäni.

"Onnea on palkkapäivä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!