Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pääsiäismunat

Tein tällaisia pääsiäismunia: kultaisia, hopeisia, vihreitä sekä hopea-vihreitä. Laitoin grillitikun kiinni kananmunan muotoiseen styrox -palloon, liimasin pallon kauttaaltaan ja kaadoin askarteluhilettä päälle joka puolelle. Sitten annoin kuivaa. Liimaa ei kannata laittaa liikaa. Yhden kanssa kävi niin, että liima alkoi valua ja hile tietysti sen mukana. Uusiksi meni laittaminen sen kohdalla. Kivan näköisiä ovat ihan noin, mutta toisaalta voisi jotain niihin lisätäkin. Ehdotuksia?

"Onnea on poikakaverin t-paidan lainaaminen/pitäminen."
(Tämäkin on kirjoitettu teini-iässä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!