Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 22. maaliskuuta 2010

Päiväpeitto x2

Tämän päiväpeiton on virkannut mummini. Pidän siitä tosi paljon. Se oli pitkään vanhempieni sängyllä, mutta hieman eri värisenä. Virkatun osan alla oli nimittäin keltainen kangas. Minä tarvitsin omaan makuuhuoneeseeni väreihin sopivan päiväpeiton, niinpä äitini vaihtoi vihreän kankaan virkatun osan alle. Tuo väri sopi loistavasti minun makuuhuoneeseen. Tykkään tuosta väristä kovasti.
Tässä lähempi kuva päiväpeiton kuviosta.
Äidiltäni löytyi myös tyyny, jonka vihreän sävy sopi tosi hyvin päiväpeiton vihreään väriin.
Tämän vauvan sängyn päiväpeiton teki äitini. Se valmistui juuri parahiksi ristiäisiin. Tykkään tästäkin kovasti. Väri on hyvin vaalea, mutta lisänä siellä on vaalean punaisen ja vaalean vihreän pastellisia sävyjä.
Tässä lähempi kuva päiväpeitosta.

Ristiäiset oli eilen. Niistä aion päivittää tänne kuvia, mutta en tänään. Katsotaan, milloin saan aikaiseksi.

"Onnea on pakkaslumihuurre puiden oksilla."

2 kommenttia:

  1. Ihana, etenkin tuo iso peitto!

    VastaaPoista
  2. Oikein hieno ja pidän ajatuksesta että virkatun peiton alle voi vaihtaa oman haluamansa värisen kankaan, :)!Kiva

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!