Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Koruja simpukoista ja kivistä

Tällaisia tuli joskus tehtyä. Kahdessa ylimmässä taisi olla äiti apuna. Ylempi on simpukka ja sen vieressä on kivi, jonka aallot on muokannut ihanan sileäksi. Ne ovat siis pinssejä tai rintakoruja. Äitini kätköistä löytyi ne osat, jotka sinne taakse liimattiin. Olivat irronneet tai muuten vaan pois otettu alkuperäisestä rintaneulasta. Alempana vasemmalla on koralli kaulakoruna ja vasemmalla ostettu kivi, jonka ympärillä rautalankaa. Sellaiset tein joskus vanhemmilleni, siskoilleni ja miehelleni. Otin selvää jokaisen horoskoopista, mikä heidän onnen kivensä on (vaikken sellaiseen uskokaan) ja ostin sellaisen kaupasta. Rautalangasta tein sellaisen kehikon siihen ympärille ja pienen silmukan, mistä saa ketjun läpi ja kaulaan.

"Onnea on loma."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!