Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 30. maaliskuuta 2010

"Kehys" korteille tai muulle vastaavalle


En kyllä tiedä, mikä tämän telineen nimi oikeasti on. Kai siinä voisi pitää reseptikirjaakin auki oikealta kohdalta, kun jotain kokkailee. En ole kokeillut. Minulla se seisoo keittiön pöydällä ja siinä saa kunniapaikan aina postikortti, jonka olemme viimeisimpänä saaneet. Se kehystää minusta kauniisti tuota korttia ja kortti on mukavasti näkyvillä vähän kuin pienenä tauluna. Sitten kun postista tai muuten tulee uusi postikortti, saa se oman vuoronsa olla esillä. Tosin esim. jouluna, kun tulee paljon kortteja, niin ne menevät jääkaapin oveen kaikki. Sama juttu ystävänpäivänä.

"Onnea on kysymyslomakkeiden täyttely."
Tämähän alkaa haiskahtaa hieman neuroottiselta.. Joskus aiemmin tykkäsin kovasti täytellä kyselyitä, mutta enää en niinkään. Minulle ja mun kaksoissiskolle tuli tasaisesti postissa kyselylomakkeita yhdestä kaksostutkimuksesta. Niitä aina täyteltiin. Siskoni vihasi sitä ja minusta se oli tosi kivaa. Varsinkin kun se tutkimus kosketti itseä. Muutoin se ei olisi ollut varmaan silloinkaan ihan niin kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!