Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Noppa maitotölkistä

Askartelin tällaisen nopan maitotölkistä, päällystin valkoisella paperilla ja kontaktimuovilla. Kuvassa olevaan noppaan ei tullut pisteitä, kuten nopassa yleensä (tein kyllä sellaisenkin), vaan jätin sivut tyhjiksi. Sivuihin on tarkoitus kiinnittää sinitarralla joku laminoitu kuva. Kuvat voivat olla esim. jotain tekemiseen liittyvää. Jos noppa näyttää kuvan juoksemisesta, täytyy sinun juosta esim. talon ympäri tai muuta vastaavaa. Tai jos kuvassa on joku kirjain, pitää sinun keksiä sillä kirjaimella alkava sana. Mahdollisuuksia on lukemattomia. Ja kuvia voi vaihtaa, kun ne eivät ole kiinni nopassa.

"Onnea on delfiinien hypähtely vedestä ilmaan."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!