Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 4. maaliskuuta 2010

Kankaalla päällystettyjä pahvilaatikoita


Äitini tekemiä nämäkin, tosin itsekin olen tällaisia tehnyt, mutta en kuitenkaan kankaasta, vaan paperista. Tykkään kaikenlaisista säilytyslaatikoista ja tällä tavalla tehtynä niistä tulee kivan persoonallisia. Toisessa olen pitänyt sorminukkekokoelmaani ja toisessa käsinukkeja. Nyt tosin käsinuket ei mahdu enää tuohon isompaankaan laatikkoon, pitää keksiä uusi ratkaisu.

Niin, ja syy miksi en ole pariin päivään blogiani päivittänyt, on se että olin viimeistelemässä yhtä mieheni kanssa tekemääni yhteisprojektia... Siitä ja edellisestä yhteistuotannostamme tulikin kaikkien aikojen parhaimmat, nimittäin ensimmäinen tyttömme ja hänen 1.3. syntynyt siskonsa. ;)

"Onnea on ystävät."

1 kommentti:

  1. :D Noista kuvistahan ei voinut päätellä mitään laatikoiden koosta. Ennen kuin luin tekstiä, niin luulin, että kyseessä on tulitikkulaatikot! :D

    P

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!