Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 20. elokuuta 2010

Raparperiyllätys naapurille

Naapurini pitää todella paljon raparperista. Hänellä kasvaa sitä kyllä itselläänkin, mutta aika "pienimuotoisesti". Niinpä heti ensimmäisten omien raparperin kasvettua vein hänelle pienen raparperiyllätyksen.


Tässä kuvassa yllätys kokonaisuudessaan.


Solmin raparperit yhteen puna-valko -sävyisellä narulla, jonka punoin. Mukaan tietenkin kortti. Kortti ei liittynyt mitenkään raparpereihin kylläkään, mutta valitsin tuon kortin, koska se oli luonnonläheinen.


Tässä kortti lähempää kuvattuna kokonaisena. Ruskeaa kartonkia, jonka päälle liimattu keltaista kartonkia, jonka päälle liimattu muistaakseni vanhasta kirjepaperilehtiön kannesta leikattu kuva puusta. Ja koristeena vielä kimalleliimaa.

Naapuri oli erittäin ilahtunut ja kertoi, että hän oli juuri ottanut raparperipiirakan uunista. Sitä saimme sitten ison isot palat maistaaksemme kiitokseksi. Kyllä oli hyvää!

"Onnea on koulussa koeviikon loppuminen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!