Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 17. elokuuta 2010

Lorukorttivaihto 1 kortit

Tässä viimein ensimmäisen järjestämäni lorukorttivaihdon kortit. Kaikki ovat aivan ihania! Oli hurjan mukavaa odotella niiden tuloa postista. Ihanaa, kun kaikissa on niin oma tyylinsä. Yksikään ei ole samanlainen: kortit on tehty eri tavoilla ja tekniikoilla. Aivan ihania! Tähän jää koukkuun! Ja saa mukavan nopeasti ison määrän kortteja lapsille loruteltavaksi.

Yritän pian miettiä aiheeni seuraavaan vaihtooni, että saan uuden vaihdon mahdollisimman pian käyntiin!


                                                                             Hylkeet

Tämä norsu on minun tekeleeni.

Taas näkyi tulleen yksi kortti väärinpäin. Kyllä minun on pian saatava itseni keskittymään siihen ongelmaan. Ja vaikka osallistujia oli 10, niin kortteja tuli 11, koska jälleen törmäsin ihmisen ystävällisyyteen -ystäväni laittoi KAIKILLE osallistujille yhden kortin sijasta kaksi! Voi tätä iloa!

Ja vielä sain kiitokseksi vaihdon järjestämisestä seuraavan kauniin kortin:


On aivan ihanaa saada toisilta kortteilijoilta kortteja!

Kiitos kaikille osallistujille!

P.S. Näissä minun postauksissa ei näy olevan mitään säännöllisyyttä. Kun tänne luettavaa ja katsottavaa ilmestyy, tulee sitä sitten monta perä kanaa ja sitten ei taas mitään pitkään aikaan. Pahoitteluni! Koko kesä on mennyt meillä reissussa enkä ole ollut pahemmin kotosalla. Toivottavasti jatkossa vähän säännöllisemmin.

"Onnea on asioiden lutviintuminen."

4 kommenttia:

 1. Tuo musta-valkoinen cup cake -kortti on minun mieleeni. Tosi kiva.

  P

  VastaaPoista
 2. P: Tykkäätkö kortista sen värimaailman takia vai cup cakejen?
  Riikka: Eipä mitään! Kiitos osallistumisesta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vaihdosta ja hyväähän kannattaa aina odottaa. Minulla olisi kortit seuraavaan vaihtoon jo lähes valmiina. Niin innoissani olen uusista korteista ja Marikan vaihtoon tehdessä syntyi myös sinun seuraavaan kortit.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!