Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 17. elokuuta 2010

Kirjokkaan haaste 2: hääkortti, jossa helmiä


Tämä kortti ei ole kovin värikäs, mutta hääkortiksi olen sen kuitenkin tehnyt. Yksinkertaisten linjaa jatketaan, mutta tähän olen tällä kertaa oikein tyytyväinen. Kultainen helminauha teki kortista mielestäni jotenkin ylellisemmän. Se on liimattu kuumaliimapistoolilla tuohon hopeanharmaaseen kankaaseen, joka on muistaakseni mummoni vanhasta mekosta leikattu. Sen alla kuviosaksilla leikattua valkoista paperia ja tämä kaikki harmaan kartongin päällä. Yleensä en hopeaa ja kultaista tykkää yhdistää, mutta jostain syystä se minun mielestä sopii tähän. Sopiiko teidän mielestä?

"Onnea on riippumattomuus."

3 kommenttia:

 1. Aika hauska juttu. Tajusin tuosta myöhemmästä postauksesta, että tuo musta tausta ei kuulu korttiin. Luulin niin, kun katselin kuvia spostissani (ovat siellä vähän pienempänä vielä. :D Ehdinkin jo vähän miettiä, että mitähän materiaalia se on.

  P

  VastaaPoista
 2. P: Yhdessä toisessa korttiblogissa oli keskustelua siitä, näyttääkö valokuva paremmalta mustalla vai valkoisella taustalla. Kun ilmeisesti jotkut viisaat valokuvausihmiset ovat sitä mieltä, että kuvan värit tulevat paremmin esiin, kun esineellä on musta tausta. Mitä mieltä itse olet? Sen takia olen nyt muutaman kerran käyttänyt taustana työtuoliani, joka on siis musta.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika! Nyt vasta huomasin, että kortin molemmilla puolilla olevat kuviosaksilla leikatut valkoiset reunat ovat käänteiset. Hups!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!