Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 17. elokuuta 2010

Elämäni ensimmäinen arvontavoitto


Koukussa kortteihin -sivustolla osallistuin erään ihanan ihmisen askartelukoristearvontaan. Hän teki kevätsiivousta omassa askartelukaapissaan ja halusi lahjoittaa materiaalia muille. Ja niinpä sitten kävi, että arpaonni suosi minua! Uskomatonta! En kyllä muista, että olisin ikinä ennen mitään voittanut. Olin todella iloinen! On uskomatonta, miten ihania ja anteliaita ja ystävällisiä ihmisiä tuolla sivustolla on! Jos yhtään kortteilu kiinnostaa, niin kannattaa liittyä! Sieltä löytyy hurjasti ohjeita korttien tekoon ja paljon muuta. Kaikkien korttien kotiin pääset täältä.

"Onnea on valokuvaaminen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!