Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 13. elokuuta 2010

P*skarteluhaaste #52: Tähtiä


Ennen kuin minä tutustuin Kaikkien korttien kotiin ja lukuisiin korttiblogeihin, tein kortteja tehtailutyyliin: mahdollisimman monta ja mahdollisimman nopeasti. Tämä on yksi sellainen kortti. Yksinkertaisesta pidän edelleen, mutta silti monet näistä vanhoista korteistani näyttävät liian pelkistetyiltä -tämä ainakin.

Kuvat on leikattu lehdestä ja tähti tehty kuviorei'ittäjällä. Olipa maailman lyhyin selostus. Sellaisia taitaa minun blogissa harvemmin nähdä.  Mutta tällä kortilla osallistun kuitenkin haasteeseen, kun tehtävänantona oli, että kortissa täytyi näkyä ainakin yksi tähti -ja sehän tuolta löytyy.. ;)

"Onnea on se, kun matkalla bussilta kotia nään pikkupojan auttavan isäänsä lumen kolaamisessa."

6 kommenttia:

 1. Hyvä Outi! Kiva Nalle Puh-kortti---olen vieläkin sen ystävä:)
  Tiedoksi sinulle että hengissä vaikka nytkin on aivan liian lämmintä!

  VastaaPoista
 2. No hyvä, että hengissä kaikista helteistä huolimatta. Me käytiin lainatulla asuntoautolla perheen kanssa Oulujärvellä Manamansalossa, mutta siellä oli aika kylmä ja satoi vettä. Mutta lähtiessä kotoa ja takaisin tullessa oli hyvät kelit kyllä. Harmi, ettei reissulla.

  VastaaPoista
 3. Heips:) Ne katkoviivat ovat siinä kartongissa valmiina!
  Pohjoisessa on tainnut ollakin huonommat ilmat.Onneksi meillä = minulla ei ollut paljoakaan ukkosta, sähköt pois vain kolmisen tuntia--toisilla ihan viikonkin!

  VastaaPoista
 4. Niin kuulin minäkin, että huonommat ilmat, vaikka ei Mananansaloon ajanut Jyväskylästä kuin nelisen tuntia -ettei sen ylempänä kartalla. Meillä on sähköt ollut pois vain hetken pari kertaa, mutta ei olla kyllä kauheasti oltu kotonakaan, että tietäis oikeesti. Jyväskylässä oli kova myrsky just silloin, kun oltiin vanhempieni mökillä käymässä. Anopillani ja muillakin mieheni sukulaisilla oli just viikon sähköt pois Joroisissa. Ei kiva.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti ja aivan sopiva, jos ajattelee antaa lapselle. Ei ne (ainakaan kaikkein nuorimmat) niin niiden koristeiden perään ole, vaan värit ja selkeät kuvat riittää.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Lumituulia! Ja toki olin ajatellut antavani lapselle tuon kortin. :) Olen kyllä samaa mieltä, ettei lapsille tarvitse välttämättä niin niitä koristeita, kun ei ne niiden päälle ymmärrä -siis pienet lapset. Ja meidän mukulat on ainakin niin pieniä, että kaikki lähtisi irti samantien ja päätyisi suuhun.. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!