Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 21. elokuuta 2010

Musta korttipohja -harvinaista minulle


Kortti # 15/2010. Tämä kortti on toteutettu hieman samaan tapaan kuin tämä aiemmin tekemäni kortti. Synkempi vaan. Paperit on leikattu kuviosaksilla. Mustalle kartongille on liimattu oranssi ohut paperi ja se puolestaan punaiselle ohuelle paperille. Mustat ja oranssit päällekkäin kohotarroilla laitetut kukat on leikattu Kiinasta saamallani kuvioleikkurilla/kohokuviointilaitteella. Kukan keskustaan olen lisännyt sellaisia minimaalisen pieniä helmiä. Nimiä en näille tiedä. Ne tulivat jonkun askartelukerhon paketin mukana.

Kuva on aivan hämärä ja kortti käpertyi aivan kauheaksi, kun käytin liimaa ja nostin liian aikaisin painosta pois. Tämän kortin tein jo aika päivää sitten ja sen jälkeen olenkin viisastunut ja käyttänyt ainoastaan kaksipuoleista teippiä. Kylläpä on korttien tekeminen mahdottoman paljon kätevämpää sen ansiosta! Ja miten paljon siistimmän tuloksen sitä saakaan.. Ah!


Tässä kortin takapuoli. Nyttemmin olen innostunut koristelemaan kortin sisäpuolta enemmän kuin ennen. Tässä kortissa tykkäsin siitä, että sisäpuolella on samoja kukkia kuin edessäkin. Ja siis tietysti yleensäkin tykkään, että kortin etupuolen linja jatkuu samanlaisena sisäpuolella -luonnollisestikin.

Onko kortti aivan liian synkkä?!

"Onnea on kauniin sininen muste."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!