Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 2/4


Tässä materiaalit, jotka itse lähetin muille ringissä oleville. Itse unohdin tietenkin ottaa kuvan, joten tämä on "lainakuva" toiselta osallistujalta. Lähetin siis:

-kahdenlaista skräppäyspaperia
-Lilin leimakuvan, jossa poika keinuu
-3 mustaa tarrallista helmeä
-yhden big shotin läpi käyneen kruunukorkin.

Kruunukorkkeihin vinkin sain KK:n chatistä. Ne ovat siis ostettu ihan tavan ruokakaupasta. Noin 80 kpl pussi maksoi jotain 2-2.5 euroa. Ne ovat sellaisia, mitä siis käytetään jos itse pullottaa eli ei niitä kovia, joita on valmiissa esim. olutpulloissa. Jos siis löytää hyvän idean ja käyttötarkoituksen, niin ei koristeelle tule paljoa hintaa. Mutta siksi laitoin sen tähän rinkiin mukaan, että olisi kiva nähdä, mitä muutkin tällaisesta materiaalista ideoivat. Toivottavasti oli tarpeeksi haastetta, mutta ei liian paljon.

Ja tässä oma tekeleeni:


Tuo pallokuvioinen paperi oli minulle jotenkin haasteellinen. Sen takia valitsinkin sen tähän rinkiin, että näkisin, miten muut ovat sitä käyttäneet. Ja tuon ruskeaviivaisen paperin valitsin mukaan sen takia, kun siinä oli saman sävyistä ruskeaa kuin tuossa pallopaperissakin.
Ihan tyytyväinen kuitenkin olin sitten lopputulokseen. Tuli tuosta sommitelmasta jotenkin mieleen, että nuo pallot kuvastaa sitä, että pojalla on kiikkumisesta vähän pää pyörällä.. heh. Ja sinisen värin takia tuli mieleen taivas. Ja ruskea paperi taas kuvasti aivan kuin vauhtiviivoja ja ruskea väri maata. Sinisen paperin siis revin ja laitoin ruskean sinne alle. Taitaa olla ensimmäinen kortti, jossa olen tähän tyyliin paperia repinyt.

Ostamani korkit olin ajatellut käyttää kukkien osana tai sitten muuten vaan ympyräkoristeena. Minusta tuo metallin sininen sävy sopi tosi hyvin tuon paperin kanssa. Korkin keskelle liimasin punchatun tähden tuosta samaisesta sinisestä paperista. Lisäksi laitoin glossy accenttia tähden päälle. Se oli mielestäni kiva lisä. Ja taisipa olla eka kerta kun käytin kyseistä ainetta kolmiulotteisuuden korostamiseen enkä liimana. :)

Leimakuvan väritin Inktenseillä ja muistaakseni öljyllä. Värittämisen jälkeen olisin valinnut värejä vähän toisin. Ja tuon leimakuvan olen sitten stanssannut vielä. Ja tietysti nuo tarrat laittanut tuonne yläkulmaan. Eli oikeastaan tässä kortissa ei ollut muuta settiin kuulumatonta kuin korttipohja.


Tässä vielä lähikuvaa tuosta koristeesta. Olisi kiva kuulla, mitä tykkäätte siitä! Ja erityisesti miten tuollainen korkki mielestänne käy koristeeksi kortteihin? Olen kuullut, että tällaisista korkeista tehdään myös jääkaappimagneetteja.


Ja tässä kortin sisäpuoli. Etupuolen sinistä paperia vasemmalla koristeena ja stanssattu ovaali tekstin paikkana. Sen olen töpötellyt kahdella eri leimasinmusteella (tummempi ja vaaleampi sininen).


Ja tässä vielä kuva kortin takapuolelta. Myös siellä pätkä tuota sinistä paperia. Minusta on niin kiva koristella pikkuisen muitakin sivuja juuri noilla samoilla matskuilla, mitä olen kortin etupuolella käyttänyt.

Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:

SusannaKiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!