Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Perhosponnari


Vähän huonosti otettu kuva, kun yksi siivistä näkyy olevan "nukahtanut". Oikeastaan perhonen on vaan kiinitetty ponnariin. Äitini teki ne esikoiselleni sini-valkoiseen juhlamekkoon sopivaksi, kun olimme menossa mieheni veljen ja kaverini häihin. Olipa somat!

P.S. Hei, äkkäsin tässä yhtäkkiä, että MINÄHÄN KYKENENKIN LYHYISIIN POSTAUKSIIN!!! Jee! ;)

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

1 kommentti:

  1. Heips!! No niinpä näkyy, no en kyllä olisi kuitenkaan tunnistanut.Olen ollut niin laiska mitään kommentteja postaamaan kun aika on mennyt ihan kaikkeen muuhun.Ensin muutto eikä tavarat vieläkään ole löytäneet paikkaansa, vieläkin puuttuu yks huonekalu jne. ja mökkikin on vaatinut oman aikansa---siellä kans kaikki sikinsokin:( Facebookissa ja Koukussa kortteihin---siellähän on mun oikeampi kuva!
    Mukavaa alkavaa viikkoa, Heinolassa on välillä paistanut, välillä pilves.Kävin tänään sivistämässä itseäni eli poikkesin lintutalolla kun siellä oli lastenpäivä!!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!