Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 16. toukokuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista -rinki 1/4

Heti perään ilmoittauduin uuteen kortit samoista materiaaleista -rinkiin, tällä kertaa Tuulikin järjestämään. Tämäkin KK:n kautta. Tää tuntu niin kovin hauskalta touhulta! Tässä lainattu kuva saaduista materiaaleista (Oranssi paperi tuli tosin ilman stanssauksia):


 Tässä kortin etupuoli:


Vihreän C6 -kokoisen korttipohjan käytin sellaisenaan, vaikka yleensä teenkin kaksipuoleisia kortteja. Viivallisen skräppäyspaperin leikkasin korttipohjaan sopivaksi. Oranssista kartongista leikkasin kaksi kulmaa kulmaleikkurilla ja teippasin leimakuvan alle. Leimakuvan väritin Inktenseillä ja vauvaöljyllä. Se olikin toinen kerta, kun sellaista kokeilen. Ihastuin todella paljon kyseiseen tapaan värittää. Öljyn levitin vanupuikolla. Värit olivat paljon voimakkaampia, mutta samalla pehmeämpiä kuin veden kanssa läträtessä. Ensimmäinen värityskokeiluni pääsee kyllä vielä korttiin, mutta en ole saanut sitä tehtyä vielä loppuun. 

Tällaisesta vauvaöljyn käytöstä kuulin ekaa kertaa yhdeltä lorukorttivaihtooni osallistuneelta. Jo silloin päätin, että haluan kokeilla tuota tapaa. Mutta nyt kuulin siitä taas Koukussa kortteihin -sivustolta ja nyt oli sitten heti päästävä sitä kokeilemaan. Tuo leimakuva oli muutenkin minusta aika kiva. 

Mukana tulleet kolme paperikukkaa värjäsin kaksi punaisella ja yhden oranssilla leimasinmusteella ja koottuani ne yhdeksi kukaksi, laitoin keskustaksi kimalleliimaa. Myös mukana tullut perhonen sai päälleen oranssia leimasinmustetta sekä kimalleliimaa.

Tässä kortin taustapuoli:


 Stanssasin viivapaperia takapuolellekin suorakaiteen muotoon, leimasin sinisellä kaksi kulmaa ja viimeistelin signeerausleimasimella.

Tässä muiden rinkiläisten kortit:


Susanna

Tuulikki


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

2 kommenttia:

  1. Upea kortti! Aivan ihanat kesäiset värit ja kauniisti väritetty kuva ;))

    VastaaPoista
  2. Sveta: Kiitos!!! Ihana, kun jätit kommenttia! :D

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!