Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 3/4

 Voi että nämä ringit on sitten mukavia!!! Tulee tehtyä erilaisia kortteja ja erilaisista materiaaleista kuin normaalisti ja lisäksi minusta kivaa on se, että kun minulla on ne omat projektini, mitkä olen valmiiksi suunnitellut etukäteen, niin sitten on tosi kiva tehdä vaihteeksi juuri niin kuin juuri sillä hetkellä tuntuu. Ja kun näissä on vielä deadline, niin tulee varmasti myös tehtyä sellaisia kortteja, missä saa tavallaan vapaammin tehdä kortin, vaikkakin materiaalit on ennalta valitut.

Seuraavan kuvan olen lainannut, kun en taaskaan muistanut ottaa itse kuvaa ennen kortin tekoa. Sitä kun lähtee niin tohkeissaan sitä korttia heti miettimään ja tekemään, että on vaikea muistaa kamera juuri siinä vaiheessa. Settiin kuului siis:
- Turkoosi kartonki
- Ruusukuvioinen paperi
- 3 stanssattua sydäntä
- Leveä musta pitsi
- 2 turkoosia timanttia


Ja tälläisen minä niistä sain aikaiseksi:


Turkoosin kartongin taittelin kaksipuoleiseksi korttipohjaksi, jonka päälle teippasin tuon pitsin lähes kokonaisuudessaan. Kovin oli vaikeuksia saada se siististi ja symmetrisesti leikattua, mutta sille nyt ei enää mitään voi. Ajattelin stanssatakin sen, mutta minulla ei ollut tarpeeksi isoa stanssia, minkä päälle tuo isoin sydän olisi mahtunut, joten jätin ajatuksen sikseen. 

Sydämet päällystin tuolla ruusupaperilla, joka ei oikein erotu tuossa kuvassa. Isoin sydän on teipattuna pitsiin tavallisella kaksipuoleisella ja nuo kaksi pienempää sydäntä 3D -tarroilla. Eipä tuo kolmiulotteisuus nyt kovin selvästi näy, mutta tosi kivan näköinen on luonnossa. Siihen kohtaan olen ihan tyytyväinen. Pienimmän sydämen päälle meni molemmat timantit. Ainut oma materiaali tässä kortissa on kimalleliima. Isoimman ja pienimmän sydämen reunat saivat turkoosia kimalletta ja keskimmäisen punaista. Tämä siksi, kun näyttivät jotenkin vaisuilta siinä päällekkäin.

Ja tässä kortti sisäpuolelta:


 Siinä näkyykin paremmin, millaista tuo ruusupaperi oli. Sydämeen tulee siis kirjoitus. Ja tässä kortin takamus:


 Pienintä stanssattua sydäntä käytin sapluunana ja leikkasin vielä yhden sydämen ruusupaperista ja laitoin sen takapuolelle koristeeksi. Voi jestas, miten ärsyttää kun tuo sydämen kärki repsottaa!!! Mutta en jaksa ottaa enää uutta kuvaa.

Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:SusannaKiitos, 
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

2 kommenttia:

  1. Mistä olet hommannut tuota leveää mustaa pitsiä?

    VastaaPoista
  2. Heips! Kaikki kortissa käytetyt materiaalit tuli siis samat matskut -ringin yhdeltä osallistujalta, joten en yhtään tiedä, mistä hän on sen hommannut. Pahoittelut, etten osannut antaa vastausta.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!