Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 13Tämän päiväisen joulukalenterin luukun tarjosi Pike.

Pikeltä sain kiitokseksi lorukorttivaihdon järjestämisestä kortin:


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Olit jättänyt kysymyksen blogiini, koskien Scor palia. Taitopuodista löytyy senteillä varustettu Scor pal, hintaan 35.90. En muista tuumamittaisen hintaa. http://www.paperinauha.fi/scorpal-metric-taitostentekotaso-sentit-p-4019.html

  Kävin lävitse suomalaiset nettikaupat, mutten sitä tuumamittaista mistään löytänyt. saattaahan olla, että Helillä on sitä puodissa vaikkei netissä näykkään. Kannattaa kysyä sähköpostitse tilannetta jos nimenomaan tuumamittainen kiinnostaa :)
  Terkuin Miia

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle Miia! Kovasti oon miettinyt, kumpi mittajärjestelmä olis hyvä. Sentit tietty parempii, mut tuumia oon miettinyt, kun monet ohjeet on tuumiks ilmoitettu. Mut löytyihän niitä senteissäkin ja ehkäpä niitä on vielä tulevaisuudessa lisää luvassa.. Mitä itse olet mieltä?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!