Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 2. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 2
Myös tämän päiväisen luukun kortin olen tehnyt minä. Leimasin tuon joulupukin reki -kuvan punaiselle kopiopaperille, leikkasin reunat kuviosaksilla ja teippasin kaksipuoleisella teipillä tuohon kultaiselle kuviokartongille. Sen teippasin vielä tuolle punaiselle röhelöpintaiselle kartongille, jossa on kultaista hilettä. Itse sitä en ole siihen siis lisännyt eikä se karise, kun on tuollainen teollisesti tuotettu. Tiimarista taisin sitä paperia ostaa. Reunat vielä kulmaleikkurilla leikkasin.Takapuolen lorun kopiopaperille tulostettuani, leikkasin kuviosaksilla paperin ympyräksi (tai siis yritin), töpöttelin punaista leimasinmustetta paperin reunoille ja vähän sisemmällekin ja teippasin kortin takapuolelle. Pienet punaiset askartelutähdet vielä liimasin kortin reunoihin.


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

   

2 kommenttia:

  1. Kiitos Outi tästä joulukalenterista. Kauniita lorukortteja olit valmistanut!!

    VastaaPoista
  2. Aurinko-omena: Ole hyvä vaan. Kiva, jos siitä on teille edes vähän iloa..

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!