Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 10. joulukuuta 2010

P*skarteluhaaste #69: Punainen

P*skarteluhaasteessa kortin pääsävyn piti olla tällä kertaa punainen. Minun kortissani ei paljon muuta olekaan..


Elikkä punaiselle kartongille on liimattu jotain varastoistani löytynyttä vanhaa pitsiä ja siihen päälle liimattu kuumaliimalla tuollaisia punaisia koristetähtiä, joissa on kultaisia viivoja ja kiekuroita. Tähdet ovat toisissaan kiinni kultaisella ohuella rautalangalla. Tämä koristenauha on siis valmiiksi ostettu, todennäköisesti Tiimarista. Pitsinauha kiertää kortin sisäpuolelle. Muuta koristetta sisäsivulla ei olekaan. Kuvaa kun katson, niin näyttää taas aika pelkistetyltä, mutta kun katson korttia livenä, tykkään siitä todella paljon.

"Onnea on keskusteleminen."


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!