Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Jouluinen haaste

Heipä hei!

Julkaisin tänne blogiini ihka ensimmäisen haasteeni. Laitoin tiedot siitä vaan tuonne samaan postaukseen joulukalenterin luukun kanssa, joten jos se jäi sinulta lukematta, laitan tästä aiheesta oman postauksen, niin saataisiin lisää osallistujia haasteeseen. Neljä siihen on tähän mennessä ilmoittautunut. Sekin määrä ilahduttaa kyllä minua kovasti! Kiitos teille jo ilmoittautuneille ja jo haastekuvansa lähettäneille!

Mutta koska olen laiska, en jaksa kirjoittaa tekstiä uudelleen, vaan laitan linkin tuolle sivulle, mistä haastetehtäväni löytyy. Lähes kaikki kirjoitukset kyseisestä postauksesta liittyvät tähän haasteeseen, joten ylimääräisiä löpinöitä et juurikaan joudu siinä lukemaan.

Jos yhtään kiinnostuit, käy ihmeessä kurkkaamassa täältä.


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

2 kommenttia:

  1. Laiska. Sehän on se adjektiivi, joka sinusta tulee ensimmäisenä mieleen. Huhhuh! Millainenkohan ihminen on sinun kielessäsi ahkera?

    taas anonyymi P

    VastaaPoista
  2. Hih! Olipas piristävä kommentti! Kiitos! No, toki myönnän, että en varmaan ole ihan laiskimmasta päästä, mutta välillä on vaan niin laiska olo itsellä, kun toivoisi saavan enemmän aikaan. Ja minullakin menee kausittain tuo energiataso. Viime keväänä sain NIIIIN paljon enemmän aikaan. Ei taida olla hyväksi minulle tämä pimeys.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!