Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 24Tämän päiväisen joulukalenterin luukun tarjosi Marianne.

Suuret kiitokset kaikille lorukorttivaihtoon osallistujille
sekä kaikille, jotka ovat jaksaneet käydä joulukalenterin luukkuja
avaamassa täällä blogissani!

Tunnelmallista Joulua kaikille!


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

6 kommenttia:

 1. Rauhallista Joulua Sinulle. Kiitos, kun olet jaksanut ilahduttaa meitä joulukalenterilla.

  VastaaPoista
 2. Luin kommenttisi vasta tänään, joten Joulu meni jo.. Eli toivotan sinulle sitten hyvää uutta vuotta! :) Ja ole hyvä vaan. Kiva, jos se on ilahduttanut.

  VastaaPoista
 3. Piti heti käydä tutustumassa tuotokseesi, kun vielä muistin, mitä etsiä! Ihanat sivut! Hotkin jo monta ihanaa ideaa. Nyt pitäisi vain löytää aikaa toteuttaa:) Nähdään! Terkuin Eemilin ja Emilian äippä

  VastaaPoista
 4. No heissan! Olitpa todella nopea! Kiva, kun pistäydyit. Ja tosi kiva, kun jätit kommentin. Ne ilahduttaa aina. Saa vähän kuin vuoropuhelua lukijoiden kanssa, joten jätäthän toistekin, jos vielä vierailet! :)

  Ja muistathan, että voit jatkokommentit kuten minun vastauksen tilata tuosta lähetä kommentti- painikkeen oikealta puolelta Tilaa sähköpostitse -painikkeesta, niin ei tarvia käydä kyttäämässä, milloin vastaan, vaan se tulee sinulle suoraan sähköpostiin. Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, vaikkei niissä mitään kysymyksiä olisikaan.

  Sehän se ongelma minullakin on, kun ei ole tarpeeksi aikaa. Aina sitten, kun lapset on laitettu illalla nukkumaan, alkaa minun "oma elämä", jolloin teen etupäässä kortteja, mutta kaikenlaista muutakin.

  Kiva, jos löysit itsellesi ideoita. Ideoita blogistani saa kernaasti käyttää. Minäkin olen monet ideat saanut eri blogeista. Osa on sitten omaa sävellystä. Mitkä ideat sinun silmään nappasi heti ensimmäiseksi? Mistä innostuit? Ja onko sinulla muuten blogia?

  VastaaPoista
 5. Heips taasen! Minä olen varsin aloittelija näissä blogijutuissa. Olen tutustunut lähinnä vain kakku- yms. blogeihin, enkä ole kommentoinut tms. Siispä ei minulla ole omaa blogia:)

  Lorukorttijutut näyttivät houkuttelevilta ja päikkäreiden aikaan silppusin suuren munakennon ja nyt minua odottaa 10 ruusua, että saisin jossain vaiheessa kastettua ne steariiniin. Pakko jatkossa käydä tutustumassa juttuihisi tarkemmin. Kaikki näpertely kiinnostaa minua suuresti. En ole käsityöihminen, mutta muu piperrys on mieleeni.:)T:Sanna

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva kuulla, että innostuit blogini välityksellä! Takkaruusuja oli kyllä tosi helppo tehdä ja nättejä tulee. Kiva, että ryhdyit heti tuumasta toimeen. Niin minäkin teen aina kaiken pienissä erissä, otan yhdessä vaiheessa materiaalit esille, toisessa teen jutun ja sitten viimeistely erikseen. Jos ei muuten kerta ole aikaa. Monet on noita ruusuja tehnyt ja osalla on se steariini syttynyt palamaan, joten ole varovainen. Ota kansi viereen ihan varalta vaan. Minulla ei kyllä ollut mitään sellaisia ongelmia. Minkä väriseen steariiniin kastat ne? Ja oliko munakenno sitä tavallista harmaata?

  Minuakin kaikki näpertely kiinnostaa ihan hirmuisesti ja varsinkin kaikenlainen paperiaskartelu. Nyt ihan viime aikoina olen innostunut kokeilemaan virkkaamista. Haluaisin oppia uudelleen virkkaamaan ja neulomaan. Ne on minulle aika hepreaa.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!