Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenteri -aiheisen lorukorttivaihdon 3 satoa: luukku 1

Ensimmäinen teemallinen lorukorttivaihtoni oli tämä joulukalenteri-ideani. Olen tehnyt aiemminkin lapsille erilaisia joulukalentereita ja lorukortit oli tietysti luonnollinen idea tähän tilanteeseen siinä mielessä, kun olen näihin lorukortteihin ja lorukorttivaihtoihin vähän hurahtanut. Huomasin kyllä jollain netin keskustelupalstallakin ohi mennen, kun joku kirjoitti, että oli tehnyt itse lapsilleen joulukalenterin vanhoista joulukorteista, joihin oli toiselle puolelle kirjoittanut jouluisen runon. Kiva idea sekin; kaikenlaisesta kierrätyksestä kun tykkään.
Vaihtoon osallistui siis 12 ihmistä, joista jokainen teki kaksi korttia. Tämän päivän joulukalenterin luukusta paljastuu minun tekemäni kortti. Leimasin korttiin vihreälle paperille kuusen, ja teippasin sen kaksipuoleiselle teipillä kiinni tuohon hopeaan pallokuvioiseen kartonkiin. En muista, mistä sitä ostin. Vihreän ovaalin reunat koristelin kelta-vihreällä kimalleliimalla. Hopeisen kartongin reunat leikkasin kulmaleikkurilla.Tässä vielä lorukortin toinen puoli:

Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

   

6 kommenttia:

 1. E:n ja D:n ensimmäisestä luukusta tuli tonttu kiertää kartanoa. Olivat riemuissaan!

  P

  VastaaPoista
 2. Sepä kiva kuulla! Lapset ilahtuvat niin helposti ja itelle tulee siitä tosi tosi hyvä mieli!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun olet alkanut joulukalenterijulkaisijaksi :) Ei ole posti tullut, mutta hukkasipa se heti perään yhden minun lähettämänikin kirjeen... Pitäisiköhän vaihtaa tonttukuljetuksiin? ;) Hieno muuten tuo kuusileimaisin.

  VastaaPoista
 4. Vallu: Kiitos, kun jätit kommentin! :) Kiva, jos blogini joulukalenteri ilahduttaa! Tai sanotaanko, että kiva jos se edes hitusen peittää alleen murhetta ja äkämystymystä, mitä postin toiminta on saanut aikaan. Tonttukuljetukset olisi ehdottomasti luotettavampia!! Mäkin ihastuin tuohon kuusi -leimasimeen ja siihen koko settiin, missä tuo kuusikin oli. Vähän eri tyylisiä kuin perinteiset tonttu -leimasimet.

  VastaaPoista
 5. Heips...hengissä ollaan täällä päässä...
  Ihana tuo kuusileimasin:) Olet sitten jaksanut aloittaa oikein joulukalenterin väsäystä---no nuorena jaksaa.Minä sain tänään tehtyä ekat joululeipomukset, miniälle munattomia pipareita---pitää tehdä vielä lisää. Aikas hyvä tuoksu on huushollissa:)
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Heissan Hilkka! Kiva kuulla sinusta!

  Joulukalenteri oli joo tosiaan ihan oma inspis, mutta blogiin laitan nuo kortit joulukalenteri tyylisesti pyynnöstä. Paljon muita postauksiahan multa ei nyt viiime aikoina ole tullutkaan.

  En oikein ymmärrä, miten sain viime keväänä ihan hirveästi aikaiseksi ja nyt on kaikki projektit kesken enkä ole ehtinyt blogiakaan päivittämään, vaikka valokuvia olisi otettuna vaikka kuinka paljon.

  Ja tuleehan sinun itsesikin tehtyä tosi paljon ja tasaisin väliajoin vielä. Käyn aina katsomassa, mitä olet touhunnut, vaikka viime aikoina en pahemmin ole ennättänytkään jättää kommentteja.

  Mahtaa olla hyvä tuoksu teillä. Meillä on piparit vasta ajatusasteella. Kun saisi nuo joulukortit ensin viimeisteltyä. Onneksi ovat jo tosi loppuvaiheessa..

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!