Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 4. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 4

Tämän päivän luukusta löytyy ainoastaan runo, koska en saanut lupaa julkaista lorukortin kuvaa. Mutta pistäkääpä vaikka silmät kiinni ja kuvitelkaa ihan omanlaisenne maisema, mikä seuraavasta runosta tulee mieleen:

Lelukaupan ikkuna

Lelukaupan ikkunassa,
sataa valkolunta.
Lelukaupan ikkunassa,
soittaa soittokunta.
Lelukaupan ikkunassa,
leikkijuna kiitää.
Lelukaupan ikkunassa,
lentokone liitää.
Lelukaupan ikkunassa,
nukkepiiri pyörii.
Lelukaupan ikkunassa,
tonttujoukko hyörii.

Tulipa tässä kirjoitellessa mieleeni hieman jouluista haastetta teille, rakkaat lukijani.. Hih! ;) Eli jos haluatte, voitte piirtää tai maalata tai muuten askarrella / leimailla yms. sen maiseman, mikä tuosta runosta teidän mieleenne syntyi! Tai jos itselläsi ei aika tässä joulun alla tällaiseen riitä, niin saa tähän haasteeseen teidän pienet joulukalenterin luukun avaajatkin myös osallistua -tai vaikka molemmat!

Pidetään haasteeseen osallistujien kesken vaikka arvonta, jonka voittajalle lupaan lähettää jotain pientä kivaa (itsekään en tiedä vielä, mitä se on, kun tämä juuri vasta päähän pälkähti - palkinto riippuu varmaan siitä, onko voittaja lapsi vai aikuinen).

Mukaan saa toki halutessaan liittää tekstiä työn tekemisen prosessista ja kerrontaa / kuvailua syntyneestä maisemasta, mutta tämä ei ole pakollista.

Jos siis kiinnostuit, ilmoittaudu tämän postauksen kommenttiruudussa. Lisää mukaan sähköpostiosoitteesi ja halutessasi blogiosoitteesi, jos haluat minun linkittävän blogisi tuotokseesi. Laitan osallistujille sitten vaikka sähköpostilla tarkempaa tietoa. Mutta näin nopeasti ajateltuna, voisitte lähettää minulle sähköpostilla kuvan valmiista työstä, niin minä kirjoittaisin haasteeseen osallistuvista töistä ihan oman postauksen. Eli haluaisin kaikilta julkaisuoikeudet blogiini. Voin toki julkaista anonyyminä, jos et halua nimeäsi / nimimerkkiäsi mainittavan. Ja aikaa ilmoittautumiseen ja kuvan lähettämiseen voisi olla vaikkapa 27.12 asti. Kylläpä tuli nyt kutkuttava olo mahaan... Osallistuukohan tähän kukaan?! :)


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

   

8 kommenttia:

 1. Tietenkin minä tähän osallistun. Ja vastaan vielä anonyymina, niin et tiedä, kuka aikoo osallistua! :D

  VastaaPoista
 2. Hmm... Pieni aavistus on, kuka mahdat olla, mutta aika sen kai sitten näyttää, oliko aavistus pelkkä aavistus.. Mutta tosi kiva juttu joka tapauksessa, että osallistut! Toivottavasti joku muukin kuitenkin osallistuu, niin voidaan pitää ihan oikea arvonta! :)

  VastaaPoista
 3. Hie osallistumme tyttöjen kanssa kaikki, eli kolme kilpailutyötä ilmestyy sulle jossain vaiheessa Oulusta!! :OO)

  VastaaPoista
 4. Aurinko-omena: Kiva, kiva! Ajattelinkin toiveikkaasti, että te nyt varmaan ainakin osallistutte, kun jaksat aina vaikka mitä touhuta tyttöstesi kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa ehkä postata piirustuskisasta vielä erillisenä, jos joku ei vaikka ois lueskellut tota luukun tekstiä kokonaisuudessaan, vaan käy vain kuvan kurkistamassa... Ps. meidän työt lähti jo sähköisenä sulle.

  VastaaPoista
 6. http://arkeniharmaathelmet.blogspot.com/2010/12/joulu-ja-haaste.html täällä on minun korttini. Ei ole maisema, mutta lelukaupan mainoksia. Sellainen tuli mieleen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pyjama! Odotan vielä huomisen puolelle, kunnes arvon voittajan, jos nyt joku mattimyöhänen vielä aikoo osallistua, mitä vahvasti epäilen. Joten huomiseen!

  VastaaPoista
 8. Huomenta osallistujat! Arvonta on suoritettu. Onnettarena toimi mieheni, joka nosti Pyjaman nimen! Joten onneksi olkoon!!

  Kuitenkin aion lähettää osallistuneille kaksosille kunniapalkinnot, koska heidän työnsä olivat niin hienoja! Ja mistä sitä tietää, jos vaikka äipällekin hujahtaa vahingossa jotain pientä kuoreen mukaan.

  Mutta pikalähetystä en lupaa. Joulu on kiireistä aikaa enkä ole ehtinyt käydä etsimässä kaupasta yhtä osaa, minkä tarvitsen. Sitten vasta pystyn kokoamaan yllätykset.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!