Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 6. marraskuuta 2010

Lorukorttivaihdon 2 satoa

Nyt alan päästä hitusen ajankohtaisempiin asioihin, mutta lorukorteilla edelleen jatketaan. Eli tämä vaihto päättyi juuri hetki sitten.  

Oman korttini kohdalla jatkan samaa linjaa kuin Marikan lorukorttivaihtoon osallistumallani kortilla. Eli kuva on Tiimarista, jonka olen skannannut ja tulostanut sekä liimannut valkoiselle kartongille.

"Apina ja gorilla"


Rian "Sammakko"


Tellihanin "Oksalla männyn istuvi paakku"


Jennin "Kuts kukko kylpemään"


Heidi S:n "Jänöjussi Puputti"


Kikan "Soittaa syksyn tuuli"


Maiskun "Oli kerran nalle"


Mariannen "Kertoa voin tämän verran"


Heidin "Leppäkerttu"


Aurinko-omenan "Olipa kerran itikka"


Aurinko-omenalta sain kaksi muutakin lorukorttia. Nämä vasta hauskoja olivatkin! Hänen 5 -vuotiaat tyttönsä olivat äidin esimerkistä innostuneet myös tekemään lorukortteja ja lähettivät minulle seuraavat kaksi:

"Orava, pieni pörröhäntä"


"On varmaan punatulkku sievin lintunen"


Mariannelta sain kiitokseksi vaihdon järjestämisestä "Minäpä tykkään Ressusta" -lorukortin.


 Tellihanilta sain itsetehdyn kortin:


Myös Heidi S:ltä sain itsetehdyn kortin:


sekä suureksi yllätyksekseni leimakuvia, joista suuri osa sellaisia tekstileimakuvia, joita olen pitkään kuolannut, mutten ole raaskinut ostaa, ja vielä kaiken kukkuraksi koristenauhaa!


Suuret kiitokset kaikille! Aivan ihania kortteja kaikki!


"Onnea on kauniit pienet yksityiskohdat sisustuksessa."


Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava, jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla, kiitos!

   

12 kommenttia:

 1. Voi ei, voi ei! Nythän en älynnyt, että osallistujat saavat nämä vasta maanantaina itse! Kääk! Olisikohan ollut kivempi nähdä nämä vasta sitten, kun kirjekuorta avaa?! Voi ei. Ja nyt minä pilasin yllätyksen. Olen pahoillani!

  VastaaPoista
 2. Jos haluat, niin sä pystyt vielä vaihtaa julkaisuasetuksista aikaa ja päivämäärää :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Ai, tuota en tiennytkään, että sellainen on mahdollista. Kiitos! Tosin nyt on tuo postaus ollut jo sen verran kauan esillä, että ei ehkä ole siitä toiminnosta mitään hyötyä. Haitta on todennäköisesti jo tapahtunut, jos sellaista on ollut alkuunkaan..

  VastaaPoista
 4. Yksi lorukortti oli näköjään pujahtanut omille teilleen kuvaushetkellä, joten laitoin sen nyt jälkikäteen. Pahoittelut.

  VastaaPoista
 5. Juu :)

  Ihania kortteja, tässäkin vaihdossa! Mukava, kun olit käyny kmmentoimassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania lorukortteja teillä täällä :) Meillä on kans lapsilla noita kortteja, suosittuja ovat!

  Utee on himoisorakeista kohojauhetta, jota sulattamalla saa laisia pintoja. Monet tekee sillä koruja esim Utee melting potia käyttämällä. Tässä linkkiä tuotteeseen: http://www.paperinauha.fi/utee-kohojauhe-clear-p-2175.html

  VastaaPoista
 7. Marika: Joo, tykkäsin kovasti itsekin korteista. Ja pitäähän sitä kommentoida ainakin silloin, kun asia jotenkin läheisesti itseä koskettaa.. :)

  Susa: Kiitos! On kyllä ollut meilläkin ihan suosikkijuttu tuo lorupussi ja ihanaa, kun koko aika tulee lisää kortteja. Mulla on käynyt pikku hurahdus näiden vaihtojen tekoon.. :) Ja kiitos linkkivinkistä! Pitääpä käydä katsomassa.

  VastaaPoista
 8. Ompas ihania - tosi hauska vaihto teillä ollut :)

  VastaaPoista
 9. Suloisia lorukortteja. :) Kyselit siitä ohjeesta tässä suora lainaus siitä mitä repoliini oli blogiini kirjoittanu: "Neulekranssiin loin 45 silmukkaa. 100 g:n vyyhti neulotaan lähes kokonaan (jätä noin 4 m narua tähteeksi). Sitten aloitusreuna ja lopetusreuna liitetään löyhästi yliluottelupistoilla yhteen -> tulee putkilo. Tämänjälkeen ompelet samaisilla pistoilla putkilon kiinni metallirenkaaseen. Senjälkeen pyörittelet neuleen renkaan ympärille - valot laitat siinä samassa. Lopuksi vielä toinen reuna putkilosta löyhästi ommellaan kiinni kranssiin." Minulla oli pienemmät puikot, loin 53 silmukkaa. Ennen kuin yhdistin reunat yhteen venyttelin neulosta leveäksi ja toisin kuin repoliinin ohjeessa minä yhdistin sivureunat. Muuten toteutus ihan samanlainen :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihania lorukortteja! :)
  Nuo lorukorttivaihdot kuulostavat niin hauskalta puuhalta. Pääsisinköhän joskus mukaan johonkin lorukorttivaihtoon? Tulisi meidänkin 4-vuotiaan lorupussiin vähän erilaista täytettä.

  VastaaPoista
 11. LilleRii: Juu, tottakai pääset mukaan! Kiva, että kiinnostuit! Seuraava vaihto on teemalla aakkoset. Jos se kiinnostaa, niin voin laittaa nimesi jo listaan, vaikka sitä en ole täällä blogissa vielä julkaissut. Ihmiset ovat vaan jo ennakkoon varanneet paikkansa vaihdosta, että varmasti pääsevät mukaan. Mutta vielä on paikkoja jäljelläkin. Eli ilmoittelepa, jos haluat. Aakkosvaihto on varmaan joulun jälkeen tai ennen sitä, katsotaan nyt. Siis julkaisen sen blogissa joskus niillä main, en tiedä vielä tarkkaan. Mutta meinasin myös talviaiheista vaihtoa, jos vaan mitenkään ehdin.

  VastaaPoista
 12. Kivaa. :) Tulen mukaan vaihtoon. Laita vaan nimi listaan!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!