Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 4. lokakuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 3, 2/4

Tämän kortin tein jo aikaa sitten, mutta on taas niin paljon juttuja tässä meneillään, etten ole ehtinyt saada tätä blogiin asti. Näköjään en ole sitten ottanut näistä omista matskuistani kuvia. Tässä kuitenkin kortti:


Lähetin noita pikkuisia leimakuvia, koska halusin saada vinkkejä ja ideoita niiden käyttämiseen kortissa. Oma ajatukseni oli leikata nuo pienet leimakuvat jotenkin niin, että niistä olisi muodostunut kukan terälehtiä, mutta se idea meni ihan mönkään. Napin oli tarkoitus olla kukan keskusta. Päädyin sitten vaan leikkaamaan leimakuvien yhdet reunat kulmarei'ittäjällä. En tykkää, miten eri kokoiset välit leimakuvien välillä on. Enkä paljon muutenkaan koko kortista. Tässä vielä etu- ja takapuolen kuvat:Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Craft UK
- Skräppipaperi: Tiimarista ostettu
- Leimakuvapaperi: Canson
- Leimasimet: Ostettu Tiimarista
- Väritys: Aqua Promarker ilman vettä
- Nappi: Äitini varastoista
- Sisäpuolen tekstipaperi: Kierrätyspaperia

Ja tässä vielä muiden rinkiläisten aikaansaannoksia:

 Sari
Kiitos, 
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!