Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Minnan kortit samoista materiaaleista 4/5

Tässäpä minun lähettämät materiaalit:


Materiaalit olivat varmasti haasteellisia, kun en laittanut mukaan mitään leimakuvaa tai muuta sellaista isompaa kortin "pääosan esittäjää". Minä itse en sellaista välttämättä tarvitse ja on mukava yrittää käyttää luovuuttaan mahdollisimman monenlaisiin kortteihin. Miten sinulla on tapana tehdä? Tässä minun korttini:
 Halusin korttiin jotain lisäväriä, koska materiaalit olivat niin tummia. Yleensä en tee kortteja näin tummilla väreillä. Halusin haastaa vähän itseänikin. Löysin kaapistani yhden aikaisemmin tekemäni oranssin telinekortin ja heti tuli mieleeni idea kortin toteutuksesta ja käyttötarkoituksesta.

Tuputin stanssatun paperin oranssiksi ja teippasin sen vain kolmelta sivulta kiinni. Pienen tagin tyylisen paperinpalasen rei'itin kulmarei'ittäjillä. Nauha riitti juuri ja juuri tagin reunaan ja stanssatun paperin koristeeksi. Nappi pääsi kukan keskustaksi. Kukan otin omista varastoista. Boordipaperi löytyi myös omista varastoista. Tekstin leimailin -tosin tosi suttuisesti. Mitenkä minusta noilla irtokirjaimillakin on niin vaikea saada siistiä leimausjälkeä..

Ajattelin, että kortti voisi olla jossain tasolla esillä ja tagin toiselle puolelle kirjoittamaani tekstiä voisi lukea aina, kun haluaa piristystä.

Tässä tagi edestä ja takaa:Ja sisäpuoli:


Ja vielä takapuoli:


 Materiaalitiedot:
- Korttipohjan kartonki: Tiimari
- Musta paperi: Suomalainen kirjakauppa
- Stanssattu paperi: Kierrätyspaperia
- Stanssi: Sizzix Frame Back Ornate #6
- Väritys: Kiinan leimasinmuste (stanssatun paperin tuputus), musta Versafine (teksti)
- Leimasinkirjaimet: Aladinen Alphabet OPERA
- Nauha: En muista mistä
- Nappi: Äitini nappikätköstä
- Kukka: Saatu
- Tagipaperi: Kierrätyspaperia
- Kulmarei'itin: Tiimari
- Tagin kohokuviokansio: KK:n kirpparilta
- Boordi: Saatu
Ja tässä vielä muiden rinkiläisten luomukset:


 Sari

Susanna

Hannelle ei valitettavasti materiaalit ole vieläkään saapuneet. Mä oon niiiiiiin kyllästynyt tohon postin töpeksimiseen!!

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!