Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 15. syyskuuta 2011

Minnan kortit samoista materiaaleista 3/5

Tässä Minnan kuvaamat ja Susannan lähettämät materiaalit:


Ja tässä minun korttini:


Tähän korttiin sain inspiraatiota jälleen Svetalta. Täysin korttini ei kuitenkaan vastaa Svetan taitosta. Minä kun muistin korttia suunnitellessani juuri Lidlistä ostamani valmiit kolmeosaiset korttipohjat. Sellaista sitten käytin pohjana tähän taitoskorttiin. Svetallahan tuo kortin takaosa oli vähän samaan tyyliin kuin mitä olen tehnyt telinekorteissa. Nopea oli kyllä kortti taitella, kun ei alusta lähtien tarvinnut taitoksia lähteä tekemään. Vähän leikkasin sivulta ylimääräistä pois, että saan koko taustapaperin leveys vastaa kortin kokoa.

Stanssasin leimakuvan ja väritin inktenseillä. Tässä projektissa erikoista oli se, että tuli leimakuva väritettyä viimeisenä ja peräti vasta sitten, kun leimakuva oli jo paperiin teipattu. Teetkö sinä ikinä niin? Minä en yleensä, mutta innostuin niin kovasti sommittelemaan noita papereita tuohon korttimalliin, että se meni sitten sillä tavalla.

Leimakuvan teippasin niin, että paperin alle jäi näkyviin tuon Merry Christmas -paperin toinen puoli. Leimakuvan lumiosat käsittelin liimalla, joka tuossa kuvassa näyttää vielä ihan lumelta, mutta kuivuttuaan samalta kuin sen olisi käsitellyt glossyllä. Pitäisiköhän vaihtaa tuo kallis glossy kokonaan yleisliimaan... ;) Enpä paljon näe eroa aineissa kuivuttuaan. Glossypullossa on vaan pienempi suuaukko, joten sillä tavalla kätevämpi.

Ja lisää kuvia:
 Nytpäs vasta huomasin, että takapuoli on unohtunut kokonaan koristella... Vai liekkö ei ole sitten jäänyt jämäpapereita sen vertaa.. Ei voi muistaa.

Muiden rinkiläisten kortit:


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

1 kommentti:

  1. Aurinkoista sunnuntaita Outi.
    Blogissani on sinulle tunnustus http://zirkonella.blogspot.com/2011/10/blogitunnustus.html

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!