Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Minnan kortit samoista materiaaleista 2, 1/5

Minnan toisen ringin materiaalit:

Ja minun korttini:


Matskut oli mieluisat, mutta jotenkin toteutus ei ollut kuitenkaan niin mieluisa. Lohikäärmeen luolaa tuossa kuvasta tuo kortin ikkuna. Kuitupaperi sopii sinne hyvin, kun siellä on tietenkin pimeää. Ja hämähäkin seittejä on luolan seinämät, katto ja lattia täynnä. Ja tietysti itse lohikäärme siellä perällä. Ja uljas ritari rohkea seisoo luolan suulla valmiina taistoon! Ikkunallisen kortin halusin tähän siksi, että sinisen paperin kuidut näkyisivät hyvin ikkunan läpi. Kuvassa olisi vaan pitänyt olla enemmän valoa, että se olisi näkynyt kuvaan asti.


Muiden rinkiläisten kortit:






Kiitos,
 että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!