Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 3, 3/4

No eipä tainnut olla näistäkään matskuista kuvaa: kahdenlaista paperia, stanssattu talorivistö, tylliä, nauha ja 10 vaaleanpunaista dropsia. Minä mielellläni pyrin tekemään kortin juuri niistä matskuista, mitkä olen saanut, mutta nyt halusin välttämättä tuon joulupukin tuonne taivaalle lentämään, kun se kävi minun mielestä niin hyvin noiden talojen yläpuolelle. Tyllistä halusin tehdä jotain muuta kuin perinteisiä kukkia, niinpä se päätyi lumikinoksiksi. Tämä stepperikortti ohje on myöskin otettu Hougie -vihkosesta.Ja muiden kortit:

 Sari
Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!