Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Äitini matskukuori 1

Olen äidilleni sanonut monta kertaa, miten nautin samat materiaalit -kuorista, niinpä hän ajatteli heittää minulle vähän lisähaastetta! Hän on tykkää kovasti kierrättää, kuten minäkin, joten tässäpä hänen lähettämät materiaalit:Kaksien vanhojen olkatoppauksien sisushuovat, niitillisiä kangaspaloja isosiskoni vanhasta takista, rautalankaa kierrevihkon selästä sekä pieni pätkä rautalankaa, johon pujoteltuna yksi iso kristalli sekä 3 helmeä.

Osasin kyllä odottaa äidiltäni jotain hyvin erikoista ja hetken kyllä mietiskelin, että mitähän ihmettä sitä näistä tekisi, mutta kauaa ei tarvinnut tuumailla, kun ajatus syntyi. Ja toteutukseen olen todella tyytyväinen. Sanoinkin hänelle, että voi ruveta jo uutta matskukuorta miettimään. :D


Korttipohjan ja skräppipaperin otin omista varastoista. Turkoosi kävi mielestäni hyvin mustaan ja koska paperissa oli hopean värisiä kohokiekuroita, kävi ne hyvin niitteihin ja hopean väriseen rautalankaan. Pisin kangaspala päätyi kokonaan kortin ensimmäisen sivun ympäri, olkatoppauksista pyörittelin spiraaliruusuja (ensimmäiset spiraaliruusuni), vihkon kierteet kieritin ohuen siveltimen ympärille saadakseni kiehkuran ja korun laitoin siltäsenään koristeeksi kukkiin. Mitäpä olet mieltä?

Kortin sisä- ja takapuolesta ei tullut otettua kuvaa. Molemmilla sivuilla on kortin reunassa pystysuunnassa palanen tuota turkoosia skräppipaperia, ei muuta.

Näistä materiaaleista äidilläni ei ollut tarkoitus tehdä korttia, vaikka hänkin pitää kortteilusta. Kortin valmistuttua kysyin heti, onko jatkossa luvassa lisää samanlaisia kuoria ja kuulemma seuraava on jo suunnitteilla. Voi miten jännittävää! Tällaisesta luovuuden käytöstä minä nautin suunnattomasti!

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

 

5 kommenttia:

 1. Hei.
  Materiaalit oli kyllä mitä oudoimmat ja mietein että mitä ihmettä näistä olet tehnyt.. Mutta WAU todella upea kortti:) Tykkään

  VastaaPoista
 2. Marika: Kiitos ihanasta kommentista!! Tulipa hyvä mieli!! Tosi kiva, että näytti kivalta sinunkin silmään eikä vaan minun. Minä itse olin tuon kortin tekemisestä ihan liekeissä... Hih!

  VastaaPoista
 3. Sinulla riittää ideoita, ihana kortti.
  Aurinkoista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Majan Molla: Kiitos!! Kyllähän noita ideoita aina syntyy, kun vaan aikaa olis tarpeeks.. :D

  VastaaPoista
 5. Hei, Sinulle on blogissani tunnustus :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!