Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 15. syyskuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 3, 1/4

Eihän me vieläkään maltettu tätä rinkeilyä lopettaa, niinpä jatkettiin vielä joulukierroksella. Tässä Sarilta lainattu kuva Tuulikin lähettämistä materiaaleista:

 Ja tässä kuva minun kortista:


Heti kun materiaaleja katselin, tuli välittömästi mieleeni tämä kortti. Näin sieluni silmin, miten materiaalit asettuisivat tuohon taitoskorttiin. Niinpä tuumasta toimeen. Valkoisen pallo -kohokuviopaperin menin pilaamaan värittämällä sen. Ilokseni sain Tuulikilta lisää samaa paperia. :D 

 Sinisen nauhan muistin vasta kortin tehtyäni, mutta sille löytyikin oivallinen paikka kortin alareunasta. Minun mielestä ei yhtään huomaa, että nauha on jälkikäteen korttiin lisätty. Vai mitä sinä luulet?

Leimakuvan väritin inktenseillä. Kuuset tuputin Kiinan leimasinmusteella. Keskimmäisen kuusen kohotin tarrapalalla. Lunta loihdin korttiin ihan tavallisella liimalla, mikä näytti tosi aidolta ja kivalta, mutta kuivettuaan sai katsella jäisiä kuusia. Näytti etupäässä siltä kuin kuusiin olisi laitettu glossya. Tässä kuva niistä:Tässä lisää kuvia kortista:Muiden rinkiläisten kortit:
Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!