Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 15. syyskuuta 2011

Minnan kortit samoista materiaaleista 1/4

Koukussa kortteihin -sivustolla lähdin taas yhteen samat matskut -rinkiin mukaan. Tämä rinki alkoi tosin jo jokusen aikaa sitten, en vain ole ehtinyt tänne kortteja postaamaan. Tässä kuitenkin Minnan lähettämät matskut:


Ja tässä minun korttini:


Idean tähän sivuporras -korttitaitokseen sain Svetalta. Se käy mielestäni tosi hyvin tähän autokorttiin. Minulle itselleni tulee ainakin mieleen tuosta taitoksesta jotenkin tie tai vauhtiviivat tai jotain. Tähän korttiin en käyttänyt mitään omia matskuja. Tässä vielä lähikuvia (tekstit kirjoitan vasta kun annan kortin):


 Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!