Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 15. syyskuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista 2, 4/4


Tuulikin toisen kierroksen viimeiset materiaalit lähetti Sari. Kylläpä niistä löytyikin vaikka minkälaista.


Tällä kertaa olin ihan tohkeissani korttia tekemässä materiaalien paljoudesta huolimatta. Suunnittelin omanlaisen pop-up kortin, johon sain ne loistavasti mahtumaan. Tuollaista porras pop-up korttia en ole nähnyt siinä muodossa, että kortin saa myös kiinni. Tai itse asiassa enhän voi olla varma, miten aikaisemmin näkemäni porraskortti on tehty. Minä vain kuvittelin,että se on tavallaan pöytäkoriste, jonka ei ole tarkoituskaan mennä kiinni. Täältä näet, mistä sain inspiraation portaisiin.

Ja tässä oma korttini:


Tuon kohokuvioidun stanssatun hämiksen käsittelin glossyllä. Sitten kuvia kortin sisäpuolelta:


Taustakuvan väritin Aqua promarkereilla (ilman vettä), mutta taustakuvan taivaan tuputin leimasinvärillä. Pojan ja lepakon väritin taas inktenseillä. Pojan valtikan pään sekä lepakon silmät olen käsitellyt glossyllä. Tätä oli kyllä todella inspiroivaa tehdä! Tässä vielä lisäkuvia:Ja tässä muiden rinkiläisten tuotokset (ainoastaan etukannet tosin, käy kurkkaamassa blogeista, miten upeita korttien sisäpuolet ovat!):

 Tuulikki

 Susanna

Sari


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!