Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pyjaman kortit samoita materiaaleista -rinki 1/4

Osallistuin Pyjaman Kortit samoista materiaaleista -rinkiin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tällaiseen osallistun. Aikomukseni on kyllä ollut järjestää samanlainen rinki omassa blogissakin, mutta en ole vaan ehtinyt. 

Tässä kuva ensimmäisistä materiaaleista:


 Setti sisälsi siis:


- valkoisen peruskorttipohjan
- 5kpl kristalli koristetta
- 3kpl "thanks" rub on teksti
- sinivalkoista puupaperia
- vaaleansinistä valkopilkkuista nauhaa

Materiaalit olivat oikein mieleiset ja oli tosi jännittävää alkaa tehdä korttia materiaaleista, jotka joku toinen on valinnut  valmiiksi. Noita rub on -tekstejä ja -kuvia olen saanut Salaisista toiveista, mutta en ole vielä ehtinyt niitä käyttää, joten tämä oli ensimmäinen kokemus niistä.


Ja tässä kuva siitä, mitä sain näistä materiaaleista aikaiseksi:
Paperia leikkelin vähän pienemmäksi ja peitin sillä melkein koko korttipohjan -jätin ainoastaan vähän valkoista kehyksiksi. Sitten otin Pyjamalta stanssaamani kuvion, johon tuon rub on -tekstin kiinnitin. Vähän olin kömpelö eikä tullut tuo teksti ihan kunnolla, mutta kyllä siitä selvän saa. Noita rub on -kuvia aina pienenä raaputeltiin. Sitten värjäsin tuon kuvion reunat suoraan Kiinan leimasintyynystä. Se ei taida olla ihan vahvuuksiani. Sitten laitoin neljälle eri kulmalle nuo timantit. 

Korttipohjan puoleen väliin laitoin pinkin nauhan, kun minusta tuo kortti tarvitsi jotain värikästä, kun tuo tekstikin oli aika värikäs. Sitten teippasin tuon kuvion 3D -tarroilla kortin keskelle... ja o-ou! Hetken päästä vasta huomasin, että olin hukannut sinisen nauhan askartelupöytäni kaaokseen ja muistin sen vasta, kun se tuli sieltä esiin. No, nauhaa en saanut enää irti, jotenka teippasin sinisen nauhan pinkin nauhan päälle. Ja oikeastaan olen aika tyytyväinen lopputulokseen, kun nyt kortti sai vähän sitä väriä, mutta ei kuitenkaan liikaa.

Sisäpuolella on samanlainen stanssattu kuvio kuin etupuolellakin, johon voi sitten kirjoittaa. Sen reunat värjäsin samalla tavalla turkoosilla. 

Ja tässä vielä kuva takasivusta:


Tykkään nykyään koristella sekä sisä- että takasivut korteista, joten tähänkin laitoin sitten taakse pienen pätkän samaa puu -kuvioista paperia kuin edessäkin ja isoimman timantin siihen keskelle koristeeksi.

Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:

 Katja

Sari

Ja sitten eikun odottamaan seuraavaa materiaalikuorta! :)
Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!