Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 24. maaliskuuta 2011

Pääsiäiskortti arvontahaasteeseen

 Monta korttia olen tehnyt ennen tätä korttia, mutta nämä haastekortit on tullut laitettua aina tänne näytille heti (luonnollisesti).. Tällä kortilla osallistuin Koukussa kortteihin yhteen ihanaan arvontaan (ei siis mikään haaste varsinaisesti), jossa täytyi tehdä kortti osallistuakseen. Muuten oli vapaat kädet, mutta kortista täytyi löytyä leimakuva, kukkia, helmiä ja nauha. Ja väreissä sai käyttää ainoastaan vihreän ja keltaisen eri sävyjä. Joten tässäpä tämä nyt sitten:


Ja lähikuvaa:


 Kortin idea lähti tuosta salaisista toiveista saadusta leimakuvasta. Se oli ainut pääsiäisaiheinen leimakuva, mitä minulla on. Kiireessä väritin sen ihan vaan tavallisilla puuväreillä. Heti tuli mieleen, että kuva pitää stanssata uudella big shot -laitteellani ovaaliksi. Yhdeltä tipulta tosin jäi valitettavasti osa päästä pois. Ja leimakuvan alle piti heti saada kokeilla myös kohokuviotaskua, josta tykkään tosi paljon. Keltainen kartonki on myös jostain saatua, samoin kukat. Kukkien keskellä on muoviset "helmet" eli reikä keskellä. Kiehkuraleimasimet olen ostanut käytettynä ja leimasinväri on Kiinasta. Nauhan ostin Jyväskylän askartelutapaamisen kirppikseltä.

Olisin laittanut tähän pitkästä aikaa onnellisen asian loppuun, mutta en tietenkään löydä sitä vihkoani mistään.

Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

8 kommenttia:

 1. Ihastuttava, keväinen luomus!

  VastaaPoista
 2. Laura: Kiitos!! :) Olitpa ihana, kun jätit kommentin!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavat ankat. Pirtsakka väri.

  VastaaPoista
 4. Maarit: Lisää kommentteja! Ihanaa! Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin blogisi, kun yritin etsiä meneillään olevia lorukorttivaihtoja. Oletko mahdollisesti vielä järjestämässä vaihtoa? Olisin innokkaana tulossa mukaan :)
  Marika

  VastaaPoista
 6. Terve Marika! Järjestän kyllä melko säännöllisesti vaihtoja. Seuraava vaihto ei kuitenkaan ole lorukorttivaihto, vaan seinäkalenterivaihto. Postaan siitä tiedot heti, kun ehdin. Tässä ennen kesän alkua kuitenkin. Ja heti perään tulee unilaulu/lorukorttivaihto. Sitten syksylle tulee syksy -aiheinen lorukorttivaihto. Ja ennen joulua on vielä ainakin puuhajoulukalenterivaihto. Vaihtoihini voi ilmoittautua myös ennakkoon, jos haluaa varmistaa paikkansa. Ne menevät nimittäin aika nopeasti. Ja tuossa seuraavassa vaihdossa arvon osallistujien kesken lorukorttipalkinnon. Ilmoita, jos haluat varata johonkin noista vaihdoista paikkasi! Monenlaisia muitakin lorukorttivaihtoja on kyllä suunnitteilla.

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos Outi onnen toivotuksista! No paremmasta asunnosta en tiedä, neliöitä 14 vähemmän ja keskellä Heinolan kaupunkia kerrostalossa...ja mikään ei sovi mihinkään:( Harmittaa Stemman tyrimiset kun piti tulla uusia kalusteita muitakin kuin sänky! Poitsu varmaan unohti vaikka laittoi muuttopäivän ylös:( Jospa tämä tästä, huomenis viel maalle ja illalla viimeisen kerran nypläämään...ihan hirmusesti tekisi jo mieli mökille---siellä on yhtä iso kaaos mm. hajotettu sänky ja kaikki ylimääräinen:(

  Ihanan ankkamaisen pääsiäiskortin olet ehtinyt tekemään:)))

  VastaaPoista
 8. Vastaus kysymykseesi löytyy blogista :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!